“Η μικρή Μαρία υποφέρει μακρυά από τους τσιγγάνους”

"Το κοριτσάκι είναι 100% Βουλγάρα. Και όσοι βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι Βουλγάρα κάνουν λάθος", υποστηρίζει ο Αντιπρόεδρος των Ρομα, κ. Σαϊνόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, γνωρίζει την οικογένεια στα χέρια της οποίας βρέθηκε η μικρή Μαρία, μέσω της κουνιάδας του.

Στο ερώτημα πώς έφτασε όμως η μικρή στα χέρια των τσιγγάνων των Φαρσάλων, ο κ. Σαϊνόπουλος απάντησε: "Η Βουλγάρα δούλευε εκεί και δεν μπορούσε να το κρατήσει το παιδί. Είχε και άλλα παιδιά και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει για αυτό το έδωσε στην κυρία να το μεγαλώσει", λέει ο κ. Σαϊνόπουλος και προσθέτει ότι το παιδί δεν κακοποιήθηκε, ούτε το έβγαζαν στα φανάρια.

Μιλώντας στο Star υποστήριξε ακόμα ότι η μικρή έχει γεννηθεί 30 Ιανουαρίου 2009 ωστόσο η οδοντιατρική εξέταση έδειξε ότι παιδί είναι μεγαλύτερο των 4 ετών.

Ο Αντιπρόεδρος των Ρομά παραδέχτηκε ότι παιδί δεν έχει ληξιαρχική πράξη γέννησης, ενώ πρόσθεσε πώς η γυναίκα που μεγάλωνε την μικρή δεν έχει 14 παιδιά,  αλλά τρία, τα οποία είναι όλα βιολογικά παιδιά της

Όσο για τα πιστοποιητικά που είχε στην κατοχή της και έδειχναν ότι είχε 14 παιδιά είπε: "Τρία παιδιά έχει, τα άλλα είναι... εικονικά"!

Ο κ. Σαϊνόπουλος αποκάλυψε ακόμα ότι η βιολογική μητέρα της Μαρίας βρίσκεται στην Θεσσαλία και ότι κάθε μήνα ή κάθε δύο – τρεις μήνες έβλεπε το παιδί της.  "Είναι ακόμα εκεί (στην Θεσσαλία). Την ψάχνουν και σήμερα αύριο θα την βρουν να πάει να κάνει το τεστ DNA".

Τέλος, υποστήριξε ότι  η μικρή Μαρία υποφέρει αυτή την στιγμή, μακριά από τους τσιγγάνους "γονείς" που την μεγαλώνουν.