Εξετάζεται η σχέση της μικρής Μαρίας με εμπορία βρεφών

Η Αστυνομία τα τελευταία δύο χρόνια ερευνά για κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλία και το 2009 είχε εξαρθρωθεί ένα αντίστοιχο κύκλωμα στη Λαμία.

Η Ρομά η οποία βρίσκεται στα Φάρσαλα δεν είναι διόλου απίθανο, μέσα από την απολογία της στον ανακριτή, με τα λεγόμενά της να αποκαλύψει σχέση με τις υποθέσεις αυτές.

Η υπόθεση αυτή γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ με αφορμή την αποκάλυψη ότι η μικρή Μαρία γεννήθηκε από τη Βουλγάρα μητέρα της στη Λαμία.

Η γυναίκα, μέσω της δικηγόρου της, δηλώνει ότι "αν της πάρουν τη Μαρία, θα πεθάνει", τη στιγμή που και η Interpol έχει εμπλακεί στην υπόθεση, για να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο ύπαρξης διεθνούς κυκλώματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε σχέση με τα υπόλοιπα 14 παιδιά του ζευγαριού, ενώ η δικηγόρος τους δήλωσε, αναφορικά με τη μικρή Μαρία, ότι η μικρή υιοθετήθηκε, επειδή η μητέρα της από το εξωτερικό δεν είχε τα μέσα να την αναθρέψει.

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχθεί το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Χιλιάδες πολίτες καλούν στη γραμμή SOS την οργάνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μικρή Μαρία. Αρκετοί θέλουν να βοηθήσουν στις έρευνες με πληροφορίες ή γεγονότα που θεωρούν ότι έχουν σχέση με το μικρό κορίτσι.