Κηδεύτηκε η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου

Εκατοντάδες Λαρισαίοι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο για το τελευταίο αντίο στη Ριρίκα Λαζοπούλου, μητέρα των Λάκη και Κώστα οι οποίοι ήταν συντετριμμένοι. 

Ο γνωστός Λαρισαίος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, σύμφωνα με το larissanet.gr, γεμάτος από συναισθήματα και πόνο απηύθυνε λίγα λόγια στη μητέρα του, μέσα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου τελέστηκε η κηδεία.

«Θα πω αυτά τα λόγια που ξέρω ότι και εκείνη θα ήθελε να ακούσει» ξεκίνησε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Η λογική δεν είναι πάντα αυτή που επιλύει τα πράγματα. Στη ζωή μου όποτε έβαζα στη ζυγαριά από τη μια τη λογική και από την άλλη το συναίσθημα, πάντα το συναίσθημα ήταν πολύ βαρύ. Πάντα η ζυγαριά ήταν ανισόρροπη. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια είχαμε διαφορά με τη μητέρα μου. Σημασία έχει η συναισθηματική σχέση μας γι’ αυτό και πηγαίναμε παράλληλα. Η μητέρα μου ήξερε να μιλάει, ήξερε να δίνει. Η μητέρα μου μας έδωσε τα πάντα, απ’ αυτά που δεν είχε. Εμείς προσπαθήσαμε να της δώσουμε απ’ αυτά που είχαμε. Την ευχαριστούμε», έκλεισε ο Λάκης Λαζόπουλος μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Κοντά στον γνωστό ηθοποιό βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αλλά και πρόσωπα από τα χρόνια της Λάρισας, συγγενείς, φίλοι του ίδιους και της οικογένειά του.

Κοντά του η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία εξερχόμενη του Ιερού Ναού, είπε για την Μαρία Λαζοπούλου, «σπουδαίος άνθρωπος με σπουδαία παιδιά».

Ο παλιός συνεργάτης του Λάκη Λαζόπουλου και καλλιτεχνικός διευθυντής του «Θεσσαλικού Θεάτρου» Κώστας Τσιάνος μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του είπε αναφερόμενος στην εκλιπούσα «ήταν και δική μου μανούλα».

Λόγια παρηγορητικά είχε και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής: «Η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου ταξίδεψε για τον επουράνιο τόπο. Από εκεί θα συνεχιστεί η επικοινωνία της με τα παιδιά της με έναν διαφορετικό τρόπο. Από εκεί θα στέλνει την αγάπη της».

Στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη κ.α.