Ένας κουμπαράς για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Τα παιδιά χαμογελούν περισσότερο μετά την πρωτοβουλία των καταστημάτων Κωτσόβολος να υποστηρίξουν το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στα καταστήματα της εταιρείας, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι κουμπαράδες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο “Χαμόγελο”, ενώ η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έως και το τέλος της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων στις 28 Φεβρουαρίου, στα 26 καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος όπου υπάρχουν τοποθετημένοι οι κουμπαράδες, όλοι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν υποστηρίζοντας το έργο των φίλων του παιδιού.

Στο τέλος της ενέργειας η Κωτσόβολος θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στους κουμπαράδες των καταστημάτων της και θα το αποδώσει στο "Χαμόγελο του Παιδιού" υποστηρίζοντας την οργάνωση στο δύσκολο έργο της.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν το “Χαμόγελο του Παιδιού” μπορούν να το κάνουν στα παρακάτω καταστήματα:

· Νέα Ερυθραία

· Κατερίνη

· Σέρρες

· Λάρισα

· Κόρινθος

· Θεσσαλονίκη, Πυλαία

· Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος

· City Plaza

· Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ηλιούπολη

· Περιστέρι

· The Mall Athens

· Μενίδι

· Χαϊδάρι

· Πύργος

· Πέτρου Ράλλη

· Άργος

· Κηφισιά

· Χαλκίδα

· Λεωφόρος Συγγρού

· Βριλήσσια

· Ευκαρπία

· Κέρκυρα

· Πάτρα

· Καλαμάτα

· Αγρίνιο

· Ιωάννινα

Με αφορμή την πρωτοβουλία των καταστημάτων Κωτσόβολος για ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, Κώστας Στράτης, δήλωσε: “Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με το “Χαμόγελο του Παιδιού” και καλούμε όλους τους φίλους, τους πελάτες μας αλλά και όποιον θέλει να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια, να έρθουν στα καταστήματά μας, να αναζητήσουν και να ενισχύσουν τους κουμπαράδες. Η εταιρεία μας θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το αποδώσει στον οργανισμό προκειμένου να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πολυσύνθετο έργο του. Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, στεκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη και προσφέρουμε υλική και ηθική υποστήριξη σε κοινωφελείς σκοπούς και σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Είναι ανάγκη να αναδείξουμε τη σημασία της συλλογικότητας και της κοινωνικής υπευθυνότητας σε μια εποχή που οι έννοιες αυτές χρειάζονται σε όλους όπως ποτέ άλλοτε”.