Ένας κούριερ – Άγιος Βασίλης στο πλευρό των απόρων

Πριν από δύο χρόνια βραβεύτηκε με τον τίτλο του καλύτερου κούριερ της χρονιάς και το αποδεικνύει μέχρι και σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αποστολάκη. Τον διανομέα, που ανέλαβε την πρωτοβουλία να μαζέψει τρόφιμα και παιγνίδια και τις ώρες που δεν εργαζόταν να τα μοιράσει σε ιδρύματα και άπορες οικογένειες.

Ήταν τέτοια η ανταπόκριση που πήγε Δύο φορτηγά πράγματα στη στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου και σε 25 οικογένειες χωρίς τη βοήθεια κανενός.

“Η ιδέα ήταν δική μου και σκέφτηκα να το κάνω. Αλλά βοήθησαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι και βεβαια η εταιρεία που μου έδωσε χώρο και μεσα για να τα μεταφέρω” , ανέφερε στο cretalive.gr ο Δημήτρης Αποστολάκης, o οποίος προτιμάει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να κάνει αθόρυβα και με συνέπεια τη δουλειά του.

“Ο έπαινος ανήκει σε όλους αυτούς που προσέφεραν. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να τα μαζέψω και την ώρα που δεν δούλευα να τα μεταφέρω σε Κάθε οικογένεια ξεχωριστά, στη στέγη Ανήλικων”, αναφέρει ο Αποστολάκης που προσθέτει ότι η εταιρεία στην οποία εργάζεται, οι συνάδελφοί του, καθώς και άλλοι φορείς του νησιού συνέβαλαν τα μέγιστα για να μαζευτεί τόσο υλικό.

“Δεν υπάρχει κούραση. Κι ας καθόμασταν να χωρίζουμε πράγματα και να τα μεταφέρουμε. Ευχαρίστως θα το ξανάκανα. Το χαμόγελο των παιδιών που συνάντησα όταν τους πήγαινα τα πράγματα δεν πληρώνεται με τίποτα. Δεν το αλλάζω με τον κόσμο όλο” λέει ο Δημήτρης Αποστολάκης.