Δωρεάν κλήσεις για ένα μήνα από το Skype

Το Skype, πρόσφατα ανακοίνωσε μία καινούρια προσφορά για τους χρήστες του, που περιλαμβάνει τη δυνατότητα  πραγματοποίησης απεριόριστων, δωρεάν, κλήσεων σε 41 χώρες για αστικά δίκτυα και σε 7 χώρες για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους  εκτός των κατοίκων της Κίνας, Νοτίου Κορέας και Ταϊβάν.

Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να γραφτούν στο Skype Premium, δίνοντας τα στοιχεία τους , και να διακόψουν την συνδρομή μετά τη λήξη του ένα μήνα εκτός φυσικά αν μείνουν ικανοποιημένοι και θέλουν να την χρησιμοποιούν πληρώνοντας μία μηνιαία συνδρομή. Απλά να θυμάστε πως αν δε θέλετε να πληρώσετε τίποτα θα πρέπει να διακόψετε την συμφωνία σε διάστημα 27 ημερών από την ημέρα εγγραφής.

Το Premium πακέτο του Skype παρέχει στους χρήστες του ομαδικές βιντεοκλήσεις, άμεση επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και φυσικά δωρεάν κλήσεις στο αστικό δίκτυο της χώρας που θα επιλέξετε. Το Skype δημιουργήθηκε το 2003 και έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 600 εκατομμύρια χρήστες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...