Υποτροφίες σπουδών για αποφοίτους λυκείου – πανεπιστημίου

Υποτροφίες αξίας 2.000 ευρώ η καθεμία θα προσφέρει το Κολλέγιο Βακαλό Art & Design με αφορμή την ολοκλήρωση της αξιολόγησης της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Derby.

Η ενίσχυση αυτή γίνεται με τη μορφή υποτροφίας που αντιστοιχεί σε μείωση των διδάκτρων κατά 2.000 ευρώ για το πρώτο έτος σπουδών του τριετούς προγράμματος Bachelor of Arts στους τομείς της Γραφιστικής και της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου.

Το πόρισμα αξιολόγησης της συνεργασίας με το βρετανικό πανεπιστήμιο περιλαμβάνει τέσσερις επαίνους για το εκπαιδευτικό έργο της Σχολής και εγκρίνει άνευ όρων τη συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη πενταετία, πιστοποιώντας το εξαίρετο επίπεδο σπουδών των προγραμμάτων της.

Με την ευκαιρία αυτής της επιτυχίας, αλλά και της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την έναρξη της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Derby, η Σχολή επιθυμεί να ενισχύσει 10 ταλαντούχους νέους και νέες που ενδιαφέρονται για σπουδές Design.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι την Πέμπτη 15/10/2015 για τις υποτροφίες, οι οποίες θα χορηγηθούν βάσει τριών κριτηρίων:

● Βαθμός απολυτηρίου λυκείου ή άλλων προηγούμενων σπουδών

● Σύνταξη κειμένου που απαντά στο ερώτημα "Γιατί θέλω να σπουδάσω design;"

● Σχεδίαση μικρής σύνθεσης εκ του φυσικού (στο χώρο της σχολής)

Πληροφορίες: Βακαλό Art & Design 210-6442514 (κα Θεολογίτου) 10 πμ - 4 μμ.