Αρβανιτόπουλος: Κάποιοι κρύβουν τα άπλυτα κάτω από το χαλί

Στις 13.00 έχει οριστεί η συνάντηση του υπουργού με τους Πρυτάνεις, καθώς ο κύριος Αρβανιτόπουλος ζήτησε να τεθούν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που αφορούν τους διοικητικούς υπαλλήλους και να έρθουν από κοινού σε μία συμφωνία.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, από τα 36 ιδρύματα όλοι βρήκαν ότι τους λείπουν και θέλουν κι άλλους υπαλλήλους. "Ζητήσαμε από τα Πανεπιστήμια να κάνουν αξιολόγηση και όλοι μας είπαν ότι έχουν έλλειψη υπαλλήλων. Από τα 36 αυτά ιδρύματα τα 8 βρέθηκαν να έχουν υπεράρυθμους υπαλλήλους. Θέλουμε την αναδιάρθωση των διοικητικών υπηρεσιών. Έπρεπε να έχουν βάλει τάξη όλοι οι συνάδελφοί μου στα ιδρύματα, στα οποία εργάζονται", ανέφερε μεταξύ άλλων.

"Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν μιλάμε για απολύσεις. Μιλάμε για κινητικότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά. "Κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν τα άπλυτα κάτω από το χαλί. Κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν τις υπαρκτές παθογένειες. Όταν βρίσκω στις λίστες 80 γιους και κόρες, 217 συνεπωνυμίες με τα μέλη ΔΕΠ, καταλαβαίνετε τι συμβαίνει".