Ζωή στο φοιτητικό σας σπίτι

Θα συγκατοικήσετε με τρίχες, ψίχουλα, σκόνη, χνούδια και τους συνήθεις επισκέπτες τους ή με το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Κ55;

Η φοιτητική ζωή είναι υπέροχη, όταν ως φοιτητές δίνετε τις σωστές απαντήσεις στα διλλήματα που αντιμετωπίζετε. Ειδικά δε για το φοιτητικό σας σπίτι έχετε να λύσετε έναν πολύ σημαντικό γρίφο: καθημερινό, χρονοβόρο, κουραστικό καθάρισμα εις βάρος του πολύτιμου χρόνου σας για μελέτη αλλά και ψυχαγωγία, προκειμένου να μην έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες ή χώρος παραδομένος στην τύχη του και ...συγκατοίκηση με τρωκτικά, κατσαρίδες, μυρμήγκια κ.ο.κ.; Στον παραπάνω προβληματισμό σας, η Kӓrcher έχει την πιο καινοτόμο, απλή, αποτελεσματική και εύχρηστη λύση: το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Κ55!  

Το Κ55 είναι η απόλυτη επιλογή για το καθημερινό σκούπισμα του φοιτητικού σπιτιού. Κατ’ αρχάς είναι κατάλληλο για κάθε δάπεδο και εξασφαλίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε κάθε είδους αποστολές. Κι αυτό γιατί, πέρα από την επιπλέον βούρτσα για έξυπνο τρόπο καθαρισμού από τρίχες την οποία είναι πολύ εύκολο να εναλλάξετε με τη βασική βούρτσα καθαρισμού, το Κ55 διαθέτει μελετημένη σχεδίαση που του επιτρέπει να σκουπίζει ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Επιπλέον, η μοναδική του αποτελεσματικότητα γίνεται εφικτή κυριολεκτικά με ένα πέρασμα, γεγονός που κάνει το σκούπισμα όχι μόνο πολύ εύκολο αλλά και απίστευτα γρήγορο. Άρα, σας εξασφαλίζει όσο χρόνο επιθυμείτε για να ανταποκριθείτε στις υπόλοιπες, πιο σημαντικές υποχρεώσεις σας. Όσο δε για τον χώρο αποθήκευσης που απαιτεί το μοναδικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι, πιο μικρός δεν γίνεται! Γιατί το Κ55  δεν έχει καλώδια, ως επαναφορτιζόμενο, και μπορεί να αποθηκευτεί στην ίδια θέση με μία κοινή σκούπα. Εδώ, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η τεχνολογία, η αντοχή, η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία του K55 φέρουν την υπογραφή όχι μίας οποιασδήποτε εταιρείας, αλλά της Kӓrcher, του ηγέτη παγκοσμίως στα συστήματα καθαρισμού.  

Πλέον, λοιπόν, ως φοιτητής μακριά από το σπίτι σας, μπορείτε να αφοσιωθείτε στις σπουδές σας και να απολαύσετε ό,τι η φοιτητική ζωή έχει να σας προσφέρει. Σε ένα φοιτητικό σπίτι, δε, όπου η βαθμολογία της καθαριότητας στο πάτωμα φτάνει στα …ύψη. Χωρίς ίχνος σκόνης, χνουδιών, τριχών και ψίχουλων και χωρίς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες των παραπάνω.

Στο δίλλημα, λοιπόν, που αφορά το παντακάθαρο ή μη φοιτητικό σπίτι, η πάντηση είναι μία και είναι ένα ακόμα τεχνολογικό επίτευγμα της Kӓrcher, το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι K55.

Δείτε το video  

 Μάθετε περισσότερα για την Kӓrcher

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr