Στις φυλακές Αυλώνα ο Πακιστανός που σκότωσε το ζευγάρι

Τον δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα Αττικής πήρε σήμερα το μεσημέρι ο 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι Ευβοίας. Η δικηγόρος του αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ελέχθησαν κατά την απολογία του στον Ανακριτή Χαλκίδας, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας για περιορισμένη δημοσιότητα στο τραγικό συμβάν.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο αλλοδαπός παραδεχόμενος το φρικτό διπλό έγκλημα, είχε ισχυριστεί πως σκότωσε τους εργοδότες του για να τους ληστέψει, όπως αναφέρει το lamiastar.gr.
Νέα τροπή, ωστόσο, στην υπόθεση δίνει η πραγματική ηλικία του δολοφόνου, που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος -προκειμένου να εκμεταλλευτεί ευνοϊκές διατάξεις του νόμου- ή κατά πληροφορίες επιβεβαίωσε και εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε κατά τη σύλληψή, δείχνουν να είναι μόλις 19 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες είχαν οδηγηθεί οδηγήθηκαν στον ανακριτή και οι έξι αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί μαζί με τον Πακιστανό για υπόθαλψη εγκληματία. Οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ένας κρατείται, καθώς, βρέθηκαν στην κατοχή του πλαστά έγγραφα άδειας παραμονής στη χώρα μας.