Πακιστανός: Πώς σκότωσα το γιατρό και τη γυναίκα του στο Αλιβέρι

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Ευβοίας δόθηκε η επόμενη παράσταση της φρικτής δολοφονίας στο Αλιβέρι από τον υπήκοο Πακιστάν. Ο δολοφόνος αλλά και οι φίλοι του, oι οποίοι προσπάθησαν να τον προφυλάξουν μετά το έγκλημα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήρθαν αντιμέτωποι με οργισμένους κατοίκους της περιοχής που προσπάθησαν να τους λιντσάρουν.

Ο 23χρονος, όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά και περιέγραψε τις φρικτές ενέργειές του με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα.

"Τους σκότωσα, επειδή μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού", δήλωσε ψύχραιμα και κυνικά ο Πακιστανός.

Κι όλα αυτά, επειδή "μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε" είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ο νεαρός, πριν εγκαταλείψει το σπίτι, απέσπασε πιστωτικές κάρτες και κάρτες ταχείας ανάληψης μετρητών του θύματος και 120 ευρώ μετρητά.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, ηλικίας 39, 33, 31, 29, 27, και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου, ενώ ο 27χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εάν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που ασχολήθηκαν με την υπόθεση δεν προλάβαιναν να την εξιχνιάσουν, ο δράστης του φρικτού εγκλήματος θα αποχωρούσε από τη χώρα μας με έξοδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης του εγκλήματος είχε μπει στο πρόγραμμα επιστροφής μεταναστών και θα έφευγε αεροπορικώς την Πέμπτη.