Στα χέρια της Αστυνομίας επικίνδυνος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Στα χέρια της Αστυνομίας φέρεται να είναι ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Λίτα, μετά από συναγερμό για ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα, η αστυνομία ειδοποιήθηκε και μετέβη στην περιοχή όπου βρίσκεται το σούπερ μάρκετ. Σε παρακείμενο δρόμο εντόπισε τον ύποπτο, ο οποίος πέταξε δύο χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών, που όμως δεν εξερράγησαν.

Ο ύποπτος τελικά συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Λίτα. Στο σημείο ήταν και δεύτερος ύποπτος ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει αρχικά. Ωστόσο προσήχθη και ανακρίνεται ένας ύποπτος.

Σημειώνεται ότι ο δραπέτης των φυλακών συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια όπου έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα. Βρέθηκαν τα αποτυπώματα του  Ερμάλ (ή Λίτορ) Ντρεμπάτα (ή Λίτα) στο εσωτερικό του λευκού βαν το οποίο είχε εντοπιστεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Το βαν το είχαν κλέψει οι τρεις ένοπλοι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων από την περιοχή Άσσο Κορινθίας.

Το φορτηγό είχε βρεθεί σταθμευμένο κοντά σε μια καφετέρια και εξετάστηκε από συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο όχημα με τους δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια πριν ένα μήνα περίπου.