Πρώην Σταρ Ελλάς κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία

Σε σπίτι γνωστού μοντέλου, πρώην Σταρ Ελλάς, στον Άγιο Δημήτριο συνελήφθη το Σάββατο ο Α.Φ., ο οποίος δολοφόνησε τον Π.Τ., ως αντίποινα για τη δολοφονία του αδερφού του Κ.Φ., έξω από κλαμπ της Πάτρας την περασμένη εβδομάδα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, μαζί με τον σύντροφό της, είχαν επισκεφθεί το σπίτι της εγκύου αδελφής της, όπου διαμένει εκείνη μαζί με το σύζυγό της.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", της καταλογίζει ότι ήταν δική της ιδέα η φιλοξενία του καταζητούμενου δολοφόνου και έτσι, κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

"Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Αλέξη Φράγκου και βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον χώρο όπου συνελήφθη", δήλωσε ο δικηγόρος του μοντέλου.

Τα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκύου, κρατήθηκαν από την Ασφάλεια, βάσει απόφασης του αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Το ζευγάρι, όπως και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γαμπρός της σταρ Ελλάς βρίσκονται προφυλακισμένοι για να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ελεύθερη αφέθηκε λίγο αργότερα η αδελφή της πρώην Σταρ Ελλάς, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της.