Βρήκε τον 33χρονο πατέρα του πυροβολημένο

Τραγωδία την Τετάρτη στο χωριό Κλεινδιά Ηλείας. Άνδρας 33 ετών, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό. Για τη δολοφονία συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές 18χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην κουζίνα από τον τρίχρονο γιο του, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, όταν τον αντίκρισε και ύστερα φώναξε τη μητέρα του, που έσπευσε να δει τι συμβαίνει και ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 33χρονος δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο, το οποίο και βρέθηκε στον χώρο από τους αστυνομικούς που διεξάγουν την έρευνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, το τραγικό συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο τελευταίο χωριό του δήμου Πύργου πριν το δάσος της Φολόης, λίγο μετά τις 15:00, ο 33χρονος βρισκόταν μέσα στο χώρο της κουζίνας του σπιτιού που μένει με την οικογένειά του και μοιράζεται τους γονείς του.

Αιτία του κακού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν διαμάχη μέσα στο σπίτι του 33χρονου με 18χρονο συγγενή του για γουρούνια ελευθέρας βοσκής του, που ανήκουν στον παππού του δεύτερου. Αυτό προέκυψε μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 18χρονος μπήκε στο σπίτι και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε πυροβολισμός. Κάτοικοι του χωριού υποστήριξαν πως εκείνη την ώρα είδαν τον 18χρονο να φεύγει με ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, που όμως δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Με το Ι.Χ. ο 18χρονος απομακρύνθηκε προς το δάσος.