Άγνωστοι μπήκαν σε αστυνομικό τμήμα με… καραμπίνες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη από την Τετάρτη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών μετά την επίθεση, με κυνηγετικά όπλα, στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στη Ρόδο. Υπενθυμίζεται ότι οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος και εναντίον περιπολικού οχήματος.

Το περιπολικό, που βρίσκονταν σταθμευμένο σε χώρο του Αστυνομικού Τμήματος, φέρει διαμπερές ίχνος στο σημείο του πορτμπαγκάζ και παρόμοιο ίχνος φέρει εξωτερικός τοίχος του αστυνομικού τμήματος, ενώ βρέθηκαν τρεις βολίδες κυνηγετικού όπλου, η μια μέσα στο πορτμπαγκάζ του περιπολικού και οι άλλες δύο στο έδαφος, κοντά στον τοίχο.

Ακολούθησε έρευνα στη γύρω περιοχή, όπου σε απόσταση 100 μέτρων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), κρυμμένο σε υπαίθριο χώρο, ένα κυνηγετικό όπλο (φλόμπερ), κρυμμένο μέσα σε πρόχειρη κατασκευή- παράπηγμα, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Στα κυνηγετικά όπλα είχαν σβηστεί οι αναγνωριστικοί τους αριθμοί. Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου.