Εξαρθρώθηκε οργανωμένο κύκλωμα ναρκωτικών στην Αττική

Οργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με αρχηγό μια γυναίκα, εξαρθρώθηκε, μετά από επιχείρηση, που διεξήχθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, προχτές το απόγευμα και το πρωί της Δευτέρας στην Αττική.

Απο τους αστυνομικούς συνελήφθησαν εννέα μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 47 ετών, έξι άνδρες Έλληνες 32, 33, 34, 37, 45 και 63 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα ηλικίας 50 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία μέλη της σπείρας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχηγός της σπείρας, η οποία οργάνωνε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών, ήταν η 47χρονη υπήκοος Βουλγαρίας.

Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, αναλάμβαναν την διακίνηση των ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είτε σε άλλους εμπόρους ναρκωτικών είτε σε πιάτσες τοξικομανών.

Συνολικά κατασχεθηκαν:

- Κοκαΐνη βάρους 3.048, 9 γραμμαρίων
- Κατεργασμένη κάνναβη βάρους 490 γραμμαρίων
- Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 267,8 γραμμαρίων
- Ένα περίστροφο με 50 φυσίγγια
- Είκοσι πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας
- Ένας φορητός υπολογιστής
- Έξι Ι.Χ. αυτοκίνητα
- Το χρηματικό ποσό των 18.820 ευρώ
- Ένα βιβλιάριο καταθέσεων και δύο μπλοκ επιταγών

Επίσης, κατασχέθηκαν κλειδιά οικιών, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πλήθος νάιλον συσκευασιών και κενών συσκευασιών με υπολείμματα κοκαΐνης, δυο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα σπρέι πιπεριού.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...