Φάκελος με σφαίρα εννέα χιλιοστών τάραξε τη ΔΟΥ Χανίων

Πανικός προκλήθηκε την Πέμπτη στην εφορία Χανίων, όταν με το ταχυδρομείο έφτασε  φάκελος που περιείχε μια σφαίρα των εννέα χιλιοστών, μαζί με ένα προειδοποιητικό σημείωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews.gr, τον φάκελο άνοιξε η διευθύντρια της ΔΟΥ, η οποία ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές που τον παρέλαβαν για περαιτέρω έρευνες.

Στο σημείωμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρχε κείμενο στο οποίο ο αποστολέας είχε γράψει σε ψηφιακό έγγραφο, που είχε εκτυπωθεί, τα εξής :

"Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές.

Κρητική Επανάσταση"

"Δεν είναι ευχάριστη για κανένα μια τέτοια έκπληξη" δήλωσε η προϊσταμένη της ΔΟΥ, η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει ήδη καταθέσει στις αρχές για το περιστατικό, ενώ υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων. Σύμφωνα με την ίδια, είναι η πρώτη φορά που στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία στα Χανιά καταγράφεται τέτοιο συμβάν.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι η σφραγίδα των ΕΛΤΑ στον φάκελο είναι από το Ηράκλειο, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.