Προσποιούνταν τους αστυνομικούς σε Πακιστανούς

Δύο άτομα, ένας άνδρας 36 ετών και μια γυναίκα 24 ετών, συνελήφθησαν στη Βόνιτσα, επειδή συστήνονταν ως αστυνομικοί και έκλεβαν μετανάστες.

Οι δράστες συνελήφθησαν από τις Αρχές και το λόγο γι' αυτούς έχει πλέον η δικαιοσύνη.

Οι συλληφθέντες αρχικά πλησίασαν 25χρονο μετανάστη από το Πακιστάν στην πόλη της Πρέβεζας και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο όπου τον ακινητοποίησαν και του ζητούσαν χρήματα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Όταν αυτός αρνήθηκε, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ύστερα, μετέφεραν στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και τον εγκατέλειψαν δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το θύμα κατάφερε τελικά να διαφύγει και κατήγγειλε το συμβάν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι και πάλι στην Πρέβεζα, οι δύο δράστες προσέγγισαν και άλλον Πακιστανό, προσποιούμενοι και πάλι τους αστυνομικούς, από τον οποίο αφαίρεσαν με τη βία ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Προανάκριση επί της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.