Στην σπείρα των Αλβανών χρεώνονται άλλα επτά εγκλήματα

Έρχονται στο φως και άλλες παρανομίες της σπείρας Αλβανών κακοποιών που είχε εξαρθρωθεί στις 12 Νοεμβρίου με τη σύλληψη των τριών μελών της ηλικίας 35, 23 και 27 χρόνων στο Ζευγολατιό και το Βραχάτι Κορινθίας.

Τα μέλη του κυκλώματος είχαν χρεωθεί τότε τρεις ληστείες και έξι κλοπές. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Αστυνομίας, προστέθηκαν άλλες πέντε ληστείες και δύο διαρρήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι ληστείες είχαν γίνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου με την απειλή όπλου ή βίας σε βάρος ενοίκων σπιτιών στη Νεράντζα, το Καίσαρι, τον Άσσο, το Βέλο και το Βραχάτι και, αντίστοιχα, οι διαρρήξεις σε ένα σπίτι στο Μπολάτι και ένα κατάστημα στο Ζευγολατιό, όλα με λεία χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και ένα όχημα.

Σε βάρος των τριών Αλβανών σχηματίστηκε νέα δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν και άλλες διαρρήξεις ή ληστείες.