Λήστεψαν τη Δήμητρα Λιάνη

Θύμα συμμορίας ληστών

Θύμα συμμορίας ληστών, η οποία έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στα βόρεια προάστια, χτυπώντα» κατοικίες επιφανών ανθρώπων, καλλιτεχνών αλλά και celebrities, έπεσε, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, και η Δήμητρα Λιάνη!

Το περιστατικό έγινε σε έναν χώρο εύκολα προσβάσιμο, όπως αποδείχθηκε, για τους δράστες, αφού πρόκειται για τη μεζονέτα της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Αγράμπελης στην Εκάλη, όπου τα περισσότερα κτίσματα είναι ακατοίκητα.

Όπως εικάζεται και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, τη μεζονέτα «χτύπησαν» τα μέλη της συμμορίας που κατά τις βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής διέρρηξαν την πολυτελή κατοικία μπαίνοντας στο κτίσμα. Το σύστημα συναγερμού που υπάρχει ωστόσο στο σπίτι ενεργοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να δοθεί σήμα στην εταιρεία security που το εγκατέστησε, η οποία με τη σειρά της απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το περιπολικό έφτασε έξω από το σπίτι στον αριθμό 3 της οδού Αγράμπελης λίγη ώρα αργότερα.