Κατηγορούμενος τριών εμπρησμών αφέθηκε ελεύθερος

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου έκρινε ότι τα πειστήρια δεν ήταν αρκετά για να στηρίξουν τις κατηγορίες εις βάρος του 35χρονου που είχε συλληφθεί για τη διάρρηξη και τον εμπρησμό τριών σπιτιών στο συνοικισμό Μπόκρη του Αγίου Βλασίου Τριχωνίδας.

Το δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό του 35χρονου ότι βρήκε στο δρόμο τα αντικείμενα που κατόπιν "πιάστηκε" να έχει στην κατοχή του και αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών. Συνεπώς, κατόπιν τούτου, τον απάλλαξε από τις κατηγορίες με το αιτιολογικό ότι δεν προέκυπτε από τα ευρήματα των αστυνομικών πως τα είχε κλέψει εκείνος.

Η Ασφάλεια Αγρινίου είχε ανακοινώσει ότι από την έρευνα που έκανε προέκυψαν σαφή αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου, τόσο για τις κλοπές και τον εμπρησμό των σπιτιών, όσο και για την επιχείρηση διάρρηξης των τριών σπιτιών στην περιοχή.

Το ερώτημα που γεννάται μετά την αθώωσή του κατηγορουμένου, είναι τοπώς θα δικαιωθούν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που βρήκαν κατεστραμμένες τις περιουσίες τους.