Συνελήφθησαν στην Αθήνα Ολλανδοί για διακίνηση κοκαΐνης

Εμπλέκονται σε ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Στη σύλληψη δύο Ολλανδών υπηκόων, μίας 19χρονης γυναίκας και ενός 36χρονου άνδρα, προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης μεταφοράς ναρκωτικών από την Ελλάδα στην Τουρκία από αλλοδαπούς υπηκόους, εντοπίσθηκαν οι δύο προαναφερόμενοι, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση και μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο υπήκοοι Ολλανδίας το πρωί του Σαββάτου αφίχθησαν αεροπορικώς από την Ολλανδία στην Αθήνα, όπου παρέλαβαν ποσότητα κοκαΐνης, από άτομο που αναζητείται, προκειμένου να την μεταφέρουν και να την παραδώσουν στην Τουρκία, σε σημείο που θα υποδεικνύονταν από το εγκληματικό κύκλωμα. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες θα ταξίδευαν για Κωνσταντινούπολη με λεωφορείο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε αποσκευή με διπλό πάτο, εντός του οποίου είχαν αποκρύψει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 830 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα κοκαΐνης).

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...