Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 37χρονος αστυνομικός που συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καρδίτσα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν άλλοι δύο πολίτες που επίσης συνελήφθησαν, βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Για την περίπτωση του διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών, διενεργήθηκε έλεγχος στο επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις δράστες, με οδηγό τον 37χρονο υπαρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 113,2 γραμμάρια ηρωίνης, μια μαρμάρινη πλάκα με υπολείμματα ηρωίνης, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ και ένα κυνηγετικό μαχαίρι, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 54χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν διακόσια ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.