Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για τη ληστεία στα Πετράλωνα

Στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου το οποίο θεωρείται ύποπτο για τη συμμετοχή στην επεισοδιακή ένοπλη απόπειρα ληστείας στα Πετράλωνα προχώρησαν οι αρχές.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος μετέβη λίγο μετά τη ληστεία στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" τραυματισμένος.

Στους γιατρούς είπε ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, αλλά διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από σφαίρα γι αυτό ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι είναι ένας από τους τρεις ληστές και γι αυτό νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πρώτος από τους δράστες, ο οποίος συνελήφθη σε μικρή απόσταση από το σούπερ μάρκετ μετά την καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά τραυματίστηκε από πτώση ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μέσα από ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες ήταν τρεις και εισέβαλαν λίγο μετά τις 7 το πρωί, από την είσοδο τροφοδοσίας στο σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" που βρίσκεται στην οδό Τρώων και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους για να ληστέψουν το κατάστημα.

Ειδοποιήθηκε όμως η αστυνομία από τον συναγερμό, με αποτέλεσμα να φτάσουν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και να αρχίσει η καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι δύο από τους συλληφθέντες που έχουν τραυματιστεί είναι ελληνικής υπηκοότητας, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη.