Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη

Σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κέρκυρα εξάρθρωσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τρεις Έλληνες 42, 32 και 39 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για διακίνηση και αγορά κοκαΐνης, ενώ στη δικογραφία εμπλέκονται άλλοι πέντε Έλληνες, τους οποίους βαραίνουν αντίστοιχες, κατά περίπτωση, κατηγορίες της σχετικής νομοθεσίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αρχικά κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κοκαΐνης ο 42χρονος και ο 39χρονος ,στην κατοχή των οποίων καθώς και στα οχήματα με τα οποία κινούνταν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, έξι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 7,2 γραμμαρίων.

Επίσης, σε έρευνα στην κατοικία του 42χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή και των υπολοίπων κατηγορουμένων στην υπόθεση, στη συστηματική κατά περίπτωση αγοραπωλησία κοκαΐνης.

Από τους εμπλεκόμενους εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες Τετάρτη, το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 32χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.