Έπαιρνε ναρκωτικά με πλαστές συνταγές

Ναρκωτικά χάπια με πλαστογραφημένες συνταγές έπαιρνε από φαρμακείο των Χανίων 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της κλοπής.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι ο 34χρονος χρησιμοποιούσε πλαστογραφημένες ιατρικές συνταγές για τον ίδιο και για ακόμη μία γυναίκα, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά φάρμακα, για τα οποία απαιτείται συνταγή γιατρού.

Όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο δεκαήμερο είχε προμηθευτεί, με πλαστές συνταγές, συνολικά 13 κουτιά ναρκωτικών δισκίων, από φαρμακείο σε περιοχή των Χανίων. Οι συγκεκριμένες ιατρικές συνταγές είχαν αφαιρεθεί σε άγνωστο χρόνο από ιατρείο, στην πόλη των Χανίων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συμπληρωμένες ιατρικές συνταγές αμφιβόλου γνησιότητας, παραποιημένη σφραγίδα, η οποία κατά την αποτύπωσή της εμφάνιζε στοιχεία γιατρού, 10 δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και ένα ξιφίδιο συνολικού μήκους 57 εκατοστών.

Πηγή: ΑΜΠΕ