Πέτρες και μολότοφ σε τράπεζα του Βόλου

Με δύο μολότοφ, που δεν αναφλέγησαν, και πέτρες επιτέθηκαν τα ξημερώματα άγνωστοι στο υποκατάστημα της Alpha Bank, επί των οδών Αθηνών και Λαρίσης στο Βόλο. Εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν τρεις και πιθανότατα ανήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η επίθεση στο τραπεζικό υποκατάστημα υπολογίζεται ότι έγινε στις 05:00 το πρωί, από τουλάχιστον τρεις κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν με δύο μολότοφ και πέτρες.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η μία μολότοφ δεν εξερράγη και η δεύτερη εξερράγη μερικώς, ενώ στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες προκαλώντας φθορές σε μέρος της τζαμαρίας και στην είσοδο, χωρίς όμως να κινδυνέψει το τζάμι να σπάσει. Η επίθεση εκτιμάται ότι κράτησε μερικά λεπτά της ώρας, ωστόσο δεν χτύπησε συναγερμός, ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα η Αστυνομία.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την επίθεση στις 07:30 το πρωί και επί τόπου πήγαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ για λίγη ώρα και μέχρι να συγκεντρωθούν τα προς εξέταση στοιχεία, διακόπηκε η κυκλοφορία, στη Λαρίσης και την Αθηνών, ενώ από τις 08:00 το πρωί το κατάστημα λειτουργεί χωρίς προβλήματα.