Πολλαπλά κατάγματα στο στέρνο είχε το σώμα του Ιλί Καρέλι

Πολλαπλά κατάγματα στο στέρνο και κακώσεις σε άλλες σημεία του σώματος του νεκρού Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι βρήκαν οι ιατροδικαστές. Έτσι, σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος του είναι πιθανόν να προήλθε από αρρυθμία της καρδιάς, που την προκάλεσαν τα τραύματα στο στέρνο. Πάντως, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του νεκρού κρατουμένου απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καρέλι, ο οποίος την 25η Μαρτίου δολοφόνησε τον 46χρονο υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαρτίου μέσα στο κελί του, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη, τα χτυπήματα στο σώμα του βαρυποινίτη έγιναν μια ή δυο ημέρες πριν το θάνατό του, δηλαδή πιθανόν την ημέρα της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα.

Οι πληροφορίες λένε πως τα χτυπήματα έγιναν με σπειρωτή ράβδο γκλομπ.

Οι εισαγγελικές Αρχές επεκτείνουν την ερευνά σε όλα τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν κατ’ οποιοδήποτε τρόπο στη μεταγωγή του θύματος από το Μαλανδρίνο στην Άμφισα, στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε και στο προσωπικό που τον μετήγαγε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.