Πού και πώς ανέβασε το βίντεό του ο Χριστόδουλος Ξηρός

Την πρώτη στιγμή της ανάρτησης του βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και δήλωσε ότι είδε τον 55χρονο δραπέτη σε internet cafe της οδού Δήλου στην Καισαριανή και ότι φορούσε την κόκκινη μπλούζα, με την οποία εμφανίζεται στο βίντεο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα σε αυτή την οδό.

Νεώτερες πληροφορίες της αστυνομίας ήθελαν το βίντεο να μεταφορτώθηκε τελικά από internet cafe στην οδό Ευδήλου 9 στο Γουδί. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κατευθύνθηκαν άμεσα στο σημείο στο Γουδί και συνέλαβαν ένα άτομο, το οποίο έτυχε την ώρα εκείνη να παρακολουθεί το επίμαχο βίντεο στο ίδιο internet cafe. Οι αστυνομικοί μπερδεύτηκαν και τον πέρασαν για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Μετά από έρευνα, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά τις άκαρπες έρευνες, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο η ανάρτηση του επίμαχου βίντεο να μην έγινε καν από δημόσιο χώρο. Το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στην ανακάλυψη του κρυσφήγετου του Χριστόδουλου Ξηρού, με έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.