Πιστόλι και σφαίρες σε σπίτι αντιεξουσιαστή στα Εξάρχεια

Συνελήφθη και κρατείται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο αντιεξουσιαστής, στο σπίτι του οποίου στα Εξάρχεια βρέθηκε σήμερα ένα πιστόλι και σφαίρες.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του υπάγονται στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Στις επιχειρήσεις της Ασφάλειας πραγματοποιούνται έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε σπίτια ατόμων κυρίως του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ένα ακόμα άτομο, που σύμφωνα με την αστυνομία ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της κοινής επιχείρησης Αντιτρομοκρατικής και Ασφάλειας.  

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ναρκωτικών, (χασίς και κακαϊνη), μία σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και ένα αεροβόλο πιστόλι.

Οι έρευνες συνεχίζονται υπό την εποπτεία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και, μετά την ολοκλήρωσή τους, αναμένεται ότι θα γίνουν ανακοινώσεις από την αστυνομία.