Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Μαρκογιαννάκη

Σε μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται το κέντρο της Άμεσης Δράσης, έπειτα από την ξαφνική κλοπή από αγνώστους, στις 19:00 το βράδυ, του βουλευτικού αυτοκινήτου του αντιπροέδρου της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη από την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο βρέθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με τα κλειδιά στη μηχανή, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό εάν το οδηγούσε ο ίδιος ο κ. Μαρκογιαννάκης ή οδηγός του ή άλλο πρόσωπο.

Μόλις ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, για την κλοπή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στάλθηκαν περισσότερα από 10 οχήματα της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων, με μοναδική εντολή να το αναζητήσουν και να συλληφθούν οι δράστες της κλοπής.

Το αυτοκίνητο που εκλάπη είναι μάρκας Volvo S60 και το έχει προμηθευτεί η Βουλή μέσω leasing από εταιρεία που εδρεύει στη λεωφόρο Αθηνών.

Την ίδια ώρα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημέρωνε όλα τα περιπολικά των κέντρων, καθώς επίσης και της δημόσιας και κρατικής ασφάλειας, της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των ομάδων Ζήτα και ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης για τον εντοπισμό και την ανεύρεση του βουλευτικού αυτοκινήτου.