Ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου στο ζευγάρι από το Ζεφύρι

Ποινική δίωξη για την τέλεση δύο κακουργημάτων άσκησε ο εισαγγελέας στο ζευγάρι από το Ζεφύρι που παραδέχτηκε ότι αγόρασε μωρό έναντι 4 χιλιάδων ευρώ.

Το ζευγάρι κατηγορείται για τα αδικήματα της εμπορίας και της αρπαγής ανηλίκου από κοινού, καθώς τόσο ο 53χρονος κατηγορούμενος όσο και η 48χρονη σύζυγος παραδέχθηκαν και ενώπιον του Εισαγγελέα ότι πλήρωσαν 4.000 χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν το παιδί. 

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ζευγαριού, προκειμένου να εξακριβωθούν οι όποιες συνεννοήσεις έγιναν πριν την αγοραπωλησία του παιδιού και να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν. Ήδη, εξάλλου, δόθηκε εντολή για την υποβολή του βρέφους σε εξετάσεις βιολογικού υλικού.

Το ζευγάρι φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς, να δηλώσει το κοριτσάκι στο Δήμο Φυλής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία περιλαμβάνεται κατάθεση γυναίκας η οποία υποστηρίζει πώς η κατηγορουμένη προσποιούνταν την έγκυο πριν εμφανιστεί το μωρό.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο οι δύο κατηγορούμενοι - που δεν συνοδεύονταν από δικηγόρο - ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την απολογία τους.