Ένας 19χρονος νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στα Ιωάννινα

Ένας 19χρονος νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στα Ιωάννινα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ακόμη 19χρονος

Ενας 19χρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο νέοι ηλικίας 19 και 21 ετών τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στον Κατσικά Ιωαννίνων κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr.

Το δυστύχημα σημειώθηκε επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, όταν ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε υπο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.

Στο όχημα επέβαιναν ένας ακόμη 19χρονος, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ο 21χρονος οδηγός που διακομίσθηκε και αυτός τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και του οποίου η ζωή δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Τροχαίας Ιωαννίνων. Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.