Γυναίκα προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές κρυμμένα σε παντόφλες

Γυναίκα προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές κρυμμένα σε παντόφλες

Τα εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και η 50χρονη συνελήφθη

Μία 50χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, γιατί επιχείρησε να προμηθεύσει σε έναν 30χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα και σε ένδυμα.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, στις παντόφλες και σε ρούχα βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων και δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης τον 30χρονο που είναι έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής. Οι ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέιηκαν όπως αναφέρει το xronos.gr.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.