Kηδευόνται σήμερα μάνα και κόρη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

Kηδευόνται σήμερα μάνα και κόρη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν χθες στον τόπο καταγωγής

Η τελευταία «πράξη» του δράματος παίζεται σήμερα για την 40χρονη Δέσποινα και την 20χρονη κόρη της, Μαρία, που σκοτώθηκαν στο πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Αγία Πελαγία της Κρήτης.

Οι σοροί των δύο γυναικών έφτασαν χθες στον τόπο καταγωγής της Δέσποινας, στην Ρόδο όπου και τους υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών συγγενείς, οι κάτοικοι της Ρόδου αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι της Τήλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία αναμένεται σήμερα αργά το πρωί και στη συνέχεια θα ταφούν στο νεκροταφείο της Ρόδου, όπως γράφει το cretapost.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τήλος, στην οποία έμενε και δραστηριοποιούνταν η οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη, έχει «βυθιστεί» στο πένθος.

Μάχη για την ζωή του δίνει ο 47χρονος πατέρας

Μάχη για την ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Χθες υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει με τους γιατρούς να δηλώνουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένει στο ΠΑΓΝΗ και η 15χρονη κόρη του 47χρονου.