Νεκρός ιδιοκτήτης μπαρ έπειτα από καυγά

Νεκρός ιδιοκτήτης μπαρ έπειτα από καυγά

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος αλλά υπέκυψε στα τραύματα του

Ένας 61χρονος ιδιοκτήτης μπαρ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, έπειτα από καυγά που σημειώθηκε στο κέντρο της Σπάρτης.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία δράστες είναι δύο γεωργιανοί 33 και 38 χρονών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με το apela.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος και ο 38χρονος διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 και 61ος ετών. Τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν, σήμερα (3 Ιανουαρίου 2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, πριν τη σύλληψη τους και ενώ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος, τραυματίζοντας με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα καθώς και 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.