Νεκρός ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Νεκρός ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή με την παρέα

Στο νοσοκομείο Γρεβενών κατέληξε περίπου στις 16:00 το απόγευμα ο 30χρονος άνδρας από την Αθήνα που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, όπου έκανε snowboard με την παρέα του εκτός πίστας, καθώς το χιονοδρομικό ήταν ωστόσο κλειστό λόγω ομίχλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia.gr ο άτυχος άντρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου - παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή – διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας ήταν κλειστό και ο νεαρός μαζί με μια παρέα πέντε φίλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφθασαν χθες το βράδυ σε ξενώνα του χιονοδρομικού κέντρου. Το πρωί κάνοντας πεζοπορία έφτασαν σε βουνοπλαγιά και ξεκίνησαν την κατάβασή τους με χιονοσανίδες. Στο σημείο εκείνο φαίνεται ότι υπήρξε κατολίσθηση που είχε ως αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών είχε ήδη σημάνει συναγερμός και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παντελή Αλεξιάδη, οι γιατροί προσπάθησαν για πάνω από μια ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νεαρός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα.