Την Πέμπτη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Την Πέμπτη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά

Οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες

Με την καθιερωμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεκινούν οι γιορτινές εκδηλώσεις στον Πειραιά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Την φωταγώγηση θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Θα ακολουθήσει συναυλία στις 18:30, στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από την τραγουδίστρια Χρύσπα, το συγκρότημα «Kings» και μετά street party με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και dj, Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Στο τραγουδιστικό κομμάτι θα συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες οι σχολές χορού Rose Karra.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε σχετικές δηλώσεις ανέφερε πως όλες οι ετοιμασίες αφορούν μικρούς και μεγάλους.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις ημέρες αυτές, γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και γι΄ αυτό θα ακολουθήσουν πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, δωρεάν για όλους».

Σημειώνεται πως το ακριβές πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...