Βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο

Βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο

Εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής που μάζευε χόρτα

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί στην Κάλυμνο  από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του.

Η Γραμμή Ζωής Silver Alert επιβεβαίωσε με ανάρτηση στο facebook τη θλιβερή είδηση.

Ο άτυχος σπουδαστής, σύμφωνα με τις πληροφορίε που υπάρχουν, έφερε τραύμα στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές.

Το πτώμα ήταν μέσα  σε ένα μικρό ρέμα στην περιοχή Λαγκά της Χώρας Καλύμνου, δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στον Προφήτη Ηλία.

Ο Κώστας  Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχε πάρει μέρος και στις έρευνες για τον άτυχο Τάκη Βαζακόπουλο-,  είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη  «Φως στο Τούνελ» πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή, είχαν περάσει πολλές φορές από  το συγκεκριμένο σημείο,  χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής έχει τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών

Οι αστυνομικοί  για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Οι  πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών κάνουν λόγο ακόμη και για δολοφονία. Έτσι οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο φοιτητής είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει, οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του.