Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη

Πρόκειται για μεζονέτα με συνολική επιφάνεια 445 τετραγωνικών μέτρων

Άγονος ήταν ο πλειστηριασμός για την εκποίηση ενός από τα πολυτελή σπίτια που έχει στην κατοχή της η Δήμητρα Λιάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr δεν παρουσιάστηκε κανένας ενδιαφερόμενος πλειοδότης στο ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, όπου ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας αναγκαστικής εκποίησης.

Του Γιώργου Λαμπίρη

Σημειώνεται ωστόσο ότι ανάλογες δυσκολίες για την πώλησή του συνάντησε και μία ακόμα από τις βίλες που είχε στην κατοχή της η κυρία Λιάνη επί του οικοπέδου της οδού Αγράμπελης, όπου βρισκόταν παλαιότερα η πρωθυπουργική κατοικία. Ο λόγος για ακίνητο ιδιοκτησίας της κυρίας Λιάνη στην οδό Αγράμπελης με επισπεύδουσα τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για ποσό 46,2 χιλ. ευρώ, το οποίο είχε εκτεθεί σε πλειστηριασμό αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο ακίνητο, με τιμή έναρξης τότε τα 450.000 ευρώ πωλήθηκε τελικά στο ποσό των 581.500 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στο δέυτερο ακίνητο, εκτέθηκε εκ νέου σε πλειστηριασμό την Τετάρτη, λόγω οικονομικής απαίτησης ιδιώτη με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ποσό της απαίτησης από την κυρία Λιάνη ανέρχεται στα 88.288 ευρώ, ενώ το ακίνητο βαρύνεται με τρεις προσημειώσεις υποθήκης, 585.635,60 ευρώ.

Αντικίνητρο σε κάθε περίπτωση φαίνεται να αποτέλεσε και το αρχικό τίμημα που είχε καθοριστεί για την έναρξη του πλειστηριασμού της πολυτελούς κατοικίας, το οποίο ήταν 1.030.000 ευρώ. Κατά το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέος πλειστηριασμός για την εκποίηση του σπιτιού.

Πρόκειται για μεζονέτα με συνολική επιφάνεια 445 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Το ακίνητο διαθέτει δύο υπόγεια α’ και β’, 119 τ.μ. και 122 τ.μ. αντίστοιχα. Επίσης, ο ισόγειος χώρος έχει έκταση 105 τετραγωνικών καθώς και ημιυπαίθριο χώρο 16 τετραγωνικών μέτρων.

Στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η τραπεζαρία, τουαλέτα, χώρος καθιστικού και αποθήκη.
Στον πρώτο όροφο επιφάνειας 99 τετραγωνικών μέτρων στεγάζονται δύο υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, λουτρό, τουαλέτα, καθώς και ημιυπαίθριος χώρος 16 τ.μ.

Σημειώνεται πως ο επόμενος ιδιοκτήτης της μεζονέτας θα έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του ακάλυπτου χώρου με επιφάνεια 798 τ.μ., στον οποίο έχει τη δυνατότητα κατασκευής πισίνας 62 τ.μ.