Άρπαξαν από το λαιμό ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου μπροστά στην 7χρονη κόρη της

Άρπαξαν από το λαιμό ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου μπροστά στην 7χρονη κόρη της

Δείτε το βίντεο

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου, έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του ΑΤ Ιαλυσού, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο κουκουλοφόρων, οι οποίοι με την χρήση πιστολιού, κατά πάσα πιθανότητα replica, επιχείρησαν να ληστέψουν χρυσοχοείο στην Ιαλυσό.

Στις 9 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 10 το βράδυ, δύο άγνωστοι δράστες φορώντας κράνη, εισήλθαν εντός του χρυσοχοείου, στη συμβολή των οδό Άνοιξης και Ηρακλειδών.

Ο πρώτος κράδαινε στο δεξί του χέρι ένα πιστόλι και με το που εισήλθε εντός του καταστήματος άρπαξε την 45χρονη, που βρισκόταν πίσω από το ταμείο με την 7χρονη κόρη της, από τον λαιμό με το αριστερό του χέρι.

Με απίστευτη βιαιότητα τραβούσε από τον λαιμό την κυρία ρίχνοντάς την στην είσοδο και ακολούθως στο πάτωμα, παρουσία του ανήλικου παιδιού της και την απειλούσε να την σκοτώσει αν δε του έδινε τα κοσμήματα που φύλασσε στο χρηματοκιβώτιο.

Η 45χρονη, αντιστάθηκε σθεναρά φωνάζοντας ότι οι κινήσεις τους καταγράφονται από το εσωτερικό κύκλωμα μαγνητοσκόπησης, λέγοντάς τους ότι θα τους συλλάβουν και ότι έρχεται σε βοήθεια από παρακείμενο κατάστημα συγγενής της με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή με δίκυκλο μικρού κυβισμού.