Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής

Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής

Συγκινημένος βγήκε από τα δικαστήρια ο μουσικός μετά την δικαίωσή του

Δικαιώθηκε ο Άρης Μουγκοπέτρος, καθώς κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο Τρίπολης.

Η υπόθεση αφορούσε την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, έπειτα από καταγγελία που είχε υποβάλει η σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων. Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου αναφέρθηκε στα παιδιά του, διευκρινίζοντας όσα είχαν ακουστεί δημόσια. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την προηγούμενη φορά αναφέρθηκα στα παιδιά μου. Δεν είπα “ζητώ συγγνώμη”, αλλά “σεβόμενος τα παιδιά μου”. Τα υπόλοιπα από τον δικηγόρο μου», δήλωσε.

Εμφανώς συγκινημένος, σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται, περιορίστηκε να πει: «Τι να σας πω; Δεν μπορώ να μιλήσω, αλήθεια».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του σημείωσε: «Ο κύριος Μουγκοπέτρος κρίθηκε αθώος. Η διαδικασία ήταν επώδυνη, το δικαστήριο εξαιρετικό και το μόνο που θέλει τώρα είναι να δει τα παιδιά του. Δεν θα τοποθετηθούμε επί των ισχυρισμών, καθώς η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ούτε θα στραφούμε εναντίον κανενός, για την προστασία των παιδιών».