Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Η σύζυγος του καθηγητή έπεισε τον σύντροφό της να τον σκοτώσει

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Η σύζυγος του καθηγητή έπεισε τον σύντροφό της να τον σκοτώσει

Προσήχθησαν πέντε άτομα στην Αστυνομία- Οι τρεις μετέφεραν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος και του έδωσαν το όπλο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή, καθώς για ηθική αυτουργός κατηγορείται η πρώην σύζυγος.

Η γυναίκα φέρεται ότι έπεισε τον νυν σύντροφό της να σκοτώσει τον 43χρονο.

Παράλληλα, προσήχθησαν πριν από λίγο και εξετάζονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της ΔΑΟΕ δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) και τρεις αλλοδαποί (άνδρες) για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Πολωνού καθηγητή που έλαβε χώρα στις 4 Ιουλίου 2025 στην Αγία Παρασκευή.

Παράλληλα, 3 ακόμα άτομα, δύο αλβανικής καταγωγής και ένας βουλγαρικής φέρεται να βοήθησαν τον δράστη. Αυτοί, φέρονται να μετέφεραν τον δράστη στην Αγία Παρασκευή όπου και του έδωσαν το όπλο με το οποίο σκότωσε τον καθηγητή.

Πρόκειται για τον νυν σύντροφο της γυναίκας ο οποίος κατηγορείται ότι αυτός ήταν ο μασκοφόρος που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 43χρονο, ενώ οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται να συνέργεια. Ο καθηγητής, εκτός από διαμάχη για τα παιδιά, είχε και μεγάλες οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.