«Επιτέλους λυτρώθηκε από τα προβλήματα της»
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 50χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την 84χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους, στο Χαϊδάρι την περασμένη Δευτέρα.
Ο κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, φέρεται να επανέλαβε στην απολογία πως πρόθεση του ήταν να λυτρώσει τη μητέρα του η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
«Κουράστηκα να τη φροντίζω, επιτέλους λυτρώθηκε από τα προβλήματα της» φέρεται να είχε πει και κατά τη σύλληψη του.
Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα στον λαιμό και στο κεφάλι αλλά και ακόμα ένα αμυντικό τραύμα στο χέρι.
Μητέρα και γιος έμεναν μαζί και τα τελευταία χρόνια ο 50χρονος φέρεται να τη φρόντιζε καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο κατηγορούμενος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία ότι η μητέρα του είναι νεκρή.
Μαρία Ζαχαροπούλου