Στο νοσοκομείο Λάρισας με εγκαύματα μεταφέρθηκε 4χρονο κοριτσάκι από παιδικό σταθμό στο Βόλο

Στο νοσοκομείο Λάρισας με εγκαύματα μεταφέρθηκε 4χρονο κοριτσάκι από παιδικό σταθμό στο Βόλο

Το παιδί τραυματίστηκε, όταν παίζοντας με ένα άλλο παιδάκι, σπρώχτηκε κατά λάθος προς την κουζίνα του σταθμού, όπου και ήρθε σε επαφή με θερμό αντικείμενο

Στη Λάρισα μεταφέρθηκε ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο υπέστη εγκαύματα, ενώ βρισκόταν σε παιδικό σταθμό στον Βόλο, ώστε να παρακολουθηθεί από εξειδικευμένη παιδιατρική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το gegonota.news, το παιδί τραυματίστηκε, όταν παίζοντας με ένα άλλο παιδάκι, σπρώχτηκε κατά λάθος προς την κουζίνα του σταθμού, όπου και ήρθε σε επαφή με θερμό αντικείμενο. Οι ιατροί που το εξέτασαν στο Νοσοκομείο Βόλου, διαπίστωσαν πως τα εγκαύματα είναι περιορισμένα, αλλά απαιτείται νοσηλεία και εξειδικευμένη παρακολούθηση. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στη Λάρισα, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη μονάδα για παιδιατρικά περιστατικά εγκαυμάτων.

Παρά το τραυματικό περιστατικό, το κοριτσάκι διατηρεί εξαιρετική επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί κανονικά με τους γονείς και τους γιατρούς του.