Συνελήφθη υπάλληλος τράπεζας για πλαστογραφία εγγράφων και ιδιοποίηση χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών

Συνελήφθη υπάλληλος τράπεζας για πλαστογραφία εγγράφων και ιδιοποίηση χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών

Σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας

Συνελήφθη στο Παγκράτι από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 56χρονη υπάλληλος τράπεζας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 10 ετών για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, η 56χρονη ως υπάλληλος τραπεζικού ιδρύματος πλαστογραφούσε τραπεζικά έγγραφα, προκειμένου να εισπράξει και να ιδιοποιηθεί από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών χρηματικά ποσά. Επιπλέον, εκμεταλλευόμενη την υπαλληλική της ιδιότητα, έπειθε τους πελάτες να επενδύσουν σε διάφορα χρηματοοικονομικά προγράμματα, υποσχόμενη μεγάλες αποδόσεις. Στη συνέχεια πλαστογραφούσε τραπεζικά παραστατικά και προέβαινε σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από τους λογαριασμούς των πελατών, τα οποία είτε κατέθετε σε λογαριασμούς πελατών, οι οποίοι είχαν ζημιωθεί από τις επενδύσεις, που τους είχε υποδείξει, είτε τα ιδιοποιούνταν παράνομα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.