Σοκ στην Χαλκιδική: Ο 90χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο απείλησε τους γονείς της με τσεκούρι και καραμπίνα

Σοκ στην Χαλκιδική: Ο 90χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο απείλησε τους γονείς της με τσεκούρι και καραμπίνα

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, όπου πήγαν να αναζητήσουν την ανήλικη οι γονείς της

Μία σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού από 90χρονο διερευνούν οι αστυνομικές αρχές στη Σάρτη στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 2:00 μετά το μεσημέρι οι γονείς της 11χρονης άρχισαν να την αναζητούν, αφού είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν φίλους και γνωστούς για την εξαφάνισή της. Μετά από τρεισήμισι ώρες μια γυναίκα ενημέρωσε τους γονείς της ανήλικης, ότι την είδε να μπαίνει στο σπίτι του 90χρονου. Αμέσως οι γονείς της πήγαν εκεί και την παρέλαβαν. Ο 90χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός και είχε απειλητικές διαθέσεις. «Πήρε τσεκούρι και μας απειλούσε. Έλεγε ότι θα πάρει την καραμπίνα. Πήρε πέτρες και τις πετούσε προς τα αυτοκίνητά μας» δήλωσε κάτοικος της Σάρτης που βρέθηκε στο σπίτι του 90χρονου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της 11χρονης.

Στην συνέχεια οι γονείς και ο θείος της ανήλικης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και υπέβαλαν μήνυση κατά του ηλικιωμένου. Στην κατάθεσή της η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 90χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.