Πλήθος κόσμου έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου θα γίνει η απολογία του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης στον Πύργο

Πλήθος κόσμου έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου θα γίνει η απολογία του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης στον Πύργο

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Τεταμένο είναι το κλίμα έξω από το αστυνομικό τμήμα Πύργου όπου κρατείται ο καθ΄ ομολόγιαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής ενώ εκεί πραγματοποιείται και η απολογία του υπό τον φόβο επεισοδίων.

Μετά και την προσπάθεια λιντσαρίσματος έξω από τα δικαστήρια του Πύργου, η απολογία του 37χρονου ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας αποφασίστηκε να γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ δεν θα διαφέρει από την αρχική κατάθεση, στην οποία ομολόγησε και την πράξη του.

 

Σε βάρος του δράστη που ομολόγησε ότι σκότωσε με κατσαβίδι την 11χρονη ανιψιά του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Οι Αρχές φοβούνται ξέσπασμα βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου, την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης την Πέμπτη ενώ το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου έχει βυθιστεί στο πένθος με τους κατοίκους να είναι εξαγριωμένοι μετά το αποτρόπαιο συμβάν.

Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν 22 δικηγόροι τόσο από τον Πύργο και την Πάτρα, όσο και από όλη την Ελλάδα.