Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 18χρονου αθλητή που χτύπησε τη σύντροφό του έξω από το διαμέρισμα του

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 18χρονου αθλητή που χτύπησε τη σύντροφό του έξω από το διαμέρισμα του

Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και για συκοφαντία

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 18χρονος αθλητής ο οποίος επιτέθηκε στη συνομήλικη σύντροφό του και την έβγαλε με τη βία έξω από το διαμέρισμα του.

Ο νεαρός, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και για συκοφαντία εις βάρος της 18χρονης, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή του προς δέκα ευρώ ημερησίως και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη πληροφορήθηκε ότι ο φίλος της, με τον οποίο διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, τη συκοφαντούσε σε τρίτους.

Με αφορμή τα παραπάνω, η νεαρή, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Πέμπτης 13/6 μετέβη στην οικία του συντρόφου της και του ζήτησε εξηγήσεις. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, η 18χρονη επισκέφτηκε ξανά το σπίτι του κατηγορουμένου για να του ζητήσει εκ νέου εξηγήσεις για όσα μάθαινε ότι συνεχίζει να λέει για εκείνη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου δέχθηκε σωματική επίθεση από τον νεαρό αθλητή.