Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική» – Συγκλονίζει η σύζυγος του δράστη

Δολοφονία 11χρονης στον Πύργο: «Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική» – Συγκλονίζει η σύζυγος του δράστη

«Ήρθε στο σπίτι και πήγε και κοιμήθηκε» λέει για το μοιραίο βράδυ που ο 37χρονος σκότωσε το άτυχο κορίτσι - «Για εμένα δεν υπάρχει πια αυτός, έχει πεθάνει»

Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του 37χρονου δράστη της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία, η οποία μάλιστα είναι παιδική φίλη της μητέρας του άτυχου κοριτσιού και η οποία περιέγραψε μιλώντας στο MEGA, τη στιγμή που είδε τον 37χρονο σύζυγό της και φονιά της μικρής Βασιλικής, μετά την άγρια δολοφονία.

«Ήρθε στο σπίτι και πήγε και κοιμήθηκε», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα για το τι έκανε ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του και αφού επέστρεψς στο σπίτι του. Αναφερόμενη στην καταδίκη του για βιασμό ανηλίκου το 2017 είπε: «Για το 2017 το ήξερα, αλλά ήταν λάθος μου που δεν το πίστεψα. Κανένας δεν το πίστεψε. Τον δικάσανε, αλλά τον αφήσανε ελεύθερο και δεν το πίστεψα. Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική. Και εγώ δεν θα είχά πέντε παιδιά μαζί του, δεν θα είχαν ένα πατέρα δολοφόνο. Όλοι με κρίνουν και με βρίζουν, γιατί πιστεύουν πως δεν θα μίλαγα. Την Ιουλία (σ.σ. μητέρα 11χρονης) πάντα θα την αγαπάω. Εμείς τσακωνόμασταν, αλλά στα παιδιά του (σ.σ. ο 37χρονος) ήταν πολύ καλός».

Όπως λέει, όταν έμαθε τι έχει συμβεί, ρώτησε τις μεγάλες της κόρες, αν τους έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. «Μου είπαν πως δεν τις πείραξε. Δεν έχω πρόβλημα να πάνε στον γιατρό τα παιδιά. Για εμένα δεν υπάρχει πια αυτός, έχει πεθάνει. Η μεγάλη μου κόρη κάθε μέρα κλαίει. Της εξηγώ, πως δεν ήταν άνθρωπος αυτός. Δεν θα το αφήσω έτσι και σε ψυχολόγο θα τα πάω, άμα χρειάζεται. Θέλω να σταθώ στα πόδια μου, γιατί είμαστε μόνες μας. Στο χωριό δεν έχω πάει, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας πάνω στα νεύρα μου. Θα βγάλω το επίθετό του από τα παιδιά και θα τους βάλω το δικό μου».